Διόνυσος: Διάρρηξη με λεία «μαμούθ» σε μεζονέτα – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Διάρρηξη έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου (18.03.2023) σε μεζονέτα στον Διόνυσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι δράστες «ξήλωσαν» τον συναγερμό και στη συνέχεια παραβίασαν την μπαλκονόπορτα του 1ου ορόφου. Αφού έψαξαν όλα τα δωμάτια του σπιτιού, κατάφεραν να παραβιάσουν με τη χρήση τροχού ένα χρηματοκιβώτιο, από το οποίο άρπαξαν -κατά δήλωση του 67χρονου ιδιοκτήτη- ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό (περίπου 200.000) και πανάκριβα κοσμήματα. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού διαπίστωσαν πως είχαν διαρρήξει το σπίτι τους το Σάββατο και αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη, αμέσως μετά κατέβηκαν στο υπόγειο της μεζονέτας εντόπισαν και έκλεψαν 30 πίνακες ζωγραφικής, γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών, ανεκτίμητης αξίας, καθώς και διάφορα έγγραφα. Επίσης, οι διαρρήκτες φεύγοντας, φέρεται να άρπαξαν και το καταγραφικό μηχάνημα, που ήταν συνδεδεμένο με τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού.

Η Ασφάλεια Διονύσου με συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής ερευνούν την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στην περιοχή έχουν σημειωθεί πολλές διαρρήξεις σε σπίτια και οι Αρχές εξετάζουν να πρόκειται για την ίδια συμμορία.

«Χρυσή» ήταν η λεία των διαρρηκτών που εισέβαλαν στη μεζονέτα 67χρονου ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου 18 Μαρτίου, στην περιοχή του Διονύσου.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ