Σοβαρό τροχαίο για τον Σταύρο Νικολαΐδη – Με ράμματα στο κεφάλι ο ηθοποιός

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε πριν από μερικές μέρες ο Σταύρος Νικολαΐδης. Ο γνωστός ηθοποιός τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει επτά ράμματα στο κεφάλι, ενώ υπέστη κάταγμα στο μετακάρπιο. Το αυτοκίνητό του διαλύθηκε.

«Δεν ήμουν πιωμένος, για να μην νομίζει ο κόσμος. Ήταν ένα λίγο περίεργο σημείο που δεν είχα καλή ορατότητα. Τράβηξε την προσοχή μου κάτι στο κινητό για δευτερόλεπτα, ευτυχώς φορούσα ζώνη. Ήρθε η γυναίκα μου και με πήρε. Χτύπησα σε ένα αμάξι σταθμευμένο», είπε ο Σταύρος Νικολαΐδης μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΙ. Όπως είπε, σώθηκε επειδή φορούσε ζώνη.

«Βγήκα από το αυτοκίνητο ζαλισμένος, θολωμένος και βρήκα κάτω το κινητό μου. Η γυναίκα μου νόμιζε ότι ξεψυχάω. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Είδα ότι πέρασαν 2-3 αμάξια αλλά δεν σταμάτησε κανείς» πρόσθεσε ο Σταύρος Νικολαΐδης.

«Δεν πρόλαβα ούτε να φρενάρω. Έχω ένα μαύρο την ώρα που συνέβη. Δεν έχω ξαναπάθει τόσο μεγάλο τρακάρισμα, ήταν σοκαριστικό», αποκάλυψε, λέγοντας πως το αυτοκίνητό του είχε διαλυθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ