Δημήτρης Σοροπάνης: Θρήνος για τον 28χρονο μπασκετμπολίστα που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Λαμία – Το “αντίο” της ομάδας του

Ο Δημήτρης Σοροπάνης είναι ο οδηγός της μοτοσικλέτας, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που συνέβη στη Λαμία, το μεσημέρι της Κυριακής, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ. Ο 28χρονος από τις Λιβανάτες, που είχε ασφαλιστικό γραφείο στην Αταλάντη, ήταν και μπασκετμπολίστας. Συγκεκριμένα αγωνιζόταν στον Λοκρό Αταλάντης ως σέντερ, ενώ στο παρελθόν είχε παίξει στον Παναθηναϊκό, στην ΑΕΛ, στην Προοδευτική Λάρυμνας, στον Κύνο Λιβανατών και στον Ιωνικό Λαμίας. Πατέρας του, είναι ο Γιώργος Σοροπάνης, ο οποίος είναι στέλεχος της ΝΔ και πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λοκρών.

Η είδηση του θανάτου του 28χρονου έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία. «Χάσαμε το καλύτερο παιδί της Λοκρίδας. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις τον δυναμισμό του και την ανθρωπιά του. Ο Δημήτρης ήταν ένας καλοσυνάτος γίγαντας, από μια υπέροχη οικογένεια. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε..», λέει στο LamiaReport ένας κάτοικος των Λιβανατών.

τροχαίο Λαμία - Μπασκετμπολίστας

Η είδηση έσκασαν σαν “βόμβα” στην περιοχή. Ο Δημήτρης Σοροπάνης βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο που είχε με τη μηχανή του, στην είσοδο της Λαμίας. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε πάνω στα κιγκλιδώματα της αερογέφυρας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Όλοι στη Λοκρίδα είναι συγκλονισμένοι και κάνουν λόγο ένα από τα καλύτερα παιδιά, που με την ευγένεια, αλλά και τον δυναμισμό του, παρά το νεαρό της ηλικίας του, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό όλων.

τροχαίο Λαμία - μπασκετμπολίστας

Συνέβη κάτι πάνω στη γέφυρα;

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, ο 28χρονος δεν έτρεχε και δεν έκανε παράτολμα πράγματα με τη μηχανή του, γι’ αυτό οι δικοί του άνθρωποι πιστεύουν ότι κάτι συνέβη πάνω στη γέφυρα και έγινε το μοιραίο.

«Ο δρόμος εκεί είναι πιο στενός. Ίσως κάποιος οδηγός να τον έκλεισε ή να έκανε κάποιον ελιγμό για να αποφύγει κάτι. Αν κάποιος είδε κάτι ή γνωρίζει κάτι να ενημερώσει την Τροχαία…», λέει ένας από τους φίλους του στο LamiaReport.

τροχαίο Λαμία - μπασκετμπολίστας

«Χάσαμε το καλύτερο παιδί της Λοκρίδας. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις τον δυναμισμό του και την ανθρωπιά του. Ο Δημήτρης ήταν ένας καλοσυνάτος γίγαντας, από μια υπέροχη οικογένεια. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Είναι πολύ άδικο να φεύγει έτσι ένας τόσο νέος και τόσο καλός άνθρωπος….», λέει ένας κάτοικος των Λιβανατών.

Δείτε βίντεο από το σημείο του θανατηφόρου τροχαίου:

Συγκλονίζει το “αντίο” της ομάδας του

Το δικό της “αντίο” στον άτυχο Δημήτρη, λέει ο Λοκρός Αταλάντης με ανάρτηση που έκανε στο Facebook. “Ένα γιατί θα πλανάται πάντα”, τονίζουν συγκλονισμένοι οι συμπαίκτες του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ