Δημήτρης Λιγνάδης: Τι δήλωσε για την διακοπή της δίκης ο Κούγιας – Το αίτημα για τις ημέρες του Πάσχα

Ο Αλέξης Κούγιας μετά την διακοπή της δίκης για τον Δημήτρη Λιγνάδη έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, αναφέροντας πως έκανε το αίτημα γιατί ήταν απαραίτητη η παρουσία του σε διάφορες δίκες αυτό το διάστημα.
“Βρέθηκαν οι ημερομηνίες για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Είμαι βέβαιος ότι δεν θα καλυφθεί η δίκη με αυτές τις ημερομηνίες, έχουμε 30 μάρτυρες συνολικά, 21 μάρτυρες κατηγορίας και 4 παθόντες και έχουμε και 9 μάρτυρες υπερασπίσεως. Πιθανολογώ δεν θα τελειώσει η δίκη μέχρι τότε, αλλά το 18μηνο για να μην ανησυχούν κάποιοι, τελειώνει τον Αύγουστο, στις 25 Αυγούστου. Μάλιστα για να μην υπάρχουν αμφιβολίες προσωπικά υπέβαλα και το αίτημα, γιατί ο κ. Λιγνάδης θέλει να τελειώσει γρήγορα η δίκη, να δικάζουμε και κατά τις ημέρες των διακοπών του Πάσχα. Το δικαστήριο δεν το έκανε δεκτό αυτό το αίτημά μου, που τελικώς θα έδινε μεγάλη λύση” ανέφερε.
“Για πρώτη φορά είδαμε σήμερα και ο κ. Λιγνάδης και εγώ τους φερόμενους παθόντες και δεν θέλω να κάνω καμία κρίση. Ότι έχουμε να πούμε, θα το πούμε ενώπιον της δικαιοσύνης” τόνισε ο δικηγόρος.
“Ο κ. Λιγνάδης από την πρώτη ημέρα με αυτή την παράνομη διαδικασία συνελήφθη. Είναι πρωτοφανές. Θα συμπληρώσω 50 χρόνια δικηγορίας, δεν υπάρχει κατηγορούμενος που να μην εξεταστεί προδικαστικά, να τον καλέσουν πριν του ασκήσουν δίωξη για να πει την άποψή του” συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ