Δημήτρης Κοντομηνάς: Ξεχωριστό τρισάγιο θα κάνουν φίλοι και συνεργάτες – Τι αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από την ζωή την περασμένη Πέμπτη, με την κηδεία του να γίνεται σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο Δήμος Βερύκιος εξέφρασε ανοιχτά την αντίθεσή του με αυτό το γεγονός εκτιμώντας πως ο μεγαλοεπιχειρηματίας, που είχε έντονη κοινωνική ζωή θα επιθυμούσε όσοι βρέθηκαν κοντά του να μπορούν να του πουν το τελευταίο αντίο. 

Το πρωί της Τετάρτης, στον αέρα της εκπομπής Happy Day, o Δήμος Βερύκιος ανακοίνωσε ότι φίλοι και συνεργάτες του ισχυρού άνδρα του Alpha, θα πραγματοποιήσουν ένα ξεχωριστό τρισάγιο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατό του.

«Οι φίλοι του θα πάνε όλοι μαζί να κάνουν τρισάγιο στις 9 μέρες, στις 14:00 την Πέμπτη. Στο Α΄ Νεκροταφείο θα συγκεντρωθούν όλοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ήθελε ο Δημήτρης Κοντομηνάς να είναι δίπλα του στην εξόδιο ακολουθία. Δεν κατέστη δυνατόν να είναι στην κηδεία, θα πάνε λοιπόν στα εννιάμερα».

Επιπλέον, ο Δήμος Βερύκιος τόνισε ότι: «H Interamerican στάθηκε δίπλα στον Δημήτρη Κοντομηνά ως η πραγματική του θυγατέρα μέχρι το τέλος της ζωής του, ώστε να έχει ένα αξιοπρεπές φινάλε στη ζωή του».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ