Δημήτρης Κοντομηνάς: Το τελευταίο “αντίο” στον μεγαλοεπιχειρηματία

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης, ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Η ταφή του επιχειρηματία έγινε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη. Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε χθες στην Ύδρα, ενώ πριν από λίγο έγινε και η ταφή του επιχειρηματία.

Στο Α’ Νεκροταφείο βρέθηκαν λίγοι συγγενείς για να πουν το τελευταίο “αντίο” στον Δημήτρη Κοντομηνά, καθώς επιθυμία της οικογένειας ήταν η κηδεία να γίνει σε στενό κύκλο. Συντετριμμένη η κόρη του Μαρία, αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της πατέρα.

Δήμος Βερύκιος: Η ενόχληση για την κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά

Ο Δήμος Βερύκιος εξέφρασε την ενόχλησή του αναφορικά με την απόφαση της οικογένειας να γίνει η κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά σε στενό κύκλο. «Τον ταλαιπωρούν και μετά θάνατον. Δίνουν παραπλανητική ώρα για την ταφή. Την έχουν προγραμματίσει να την κάνουν ινκόγκνιτο στις 9πμ, ενώ έχουν διαρρεύσει στους φίλους του ότι θα είναι στις 11πμ ! ΝΤΡΟΠΗ» έγραψε στα social media.

 

Σήμερα, ο Δήμος Βερύκιος, στον αέρα του Happy Day, διευκρίνισε: «Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ουδέποτε είχε εκφράσει την επιθυμία η κηδεία του να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, στα κλεφτά και στα μουλωχτά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ