Δήμητρα Πισπιρίγκου: “Εγώ ρε γ… το σπίτι σου, είμαι η θεία των παιδιών” – Ντοκουμέντο από την ημέρα κηδείας της Τζωρτζίνας

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο από την ημέρα της κηδείας της Τζωρτζίνας, είδε το φως της δημοσιότητας. Ήταν 2 Φεβρουαρίου 2022, όταν κηδεύτηκε η 9χρονη, το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, στην Πάτρα.

Ο θάνατoς της Τζωρτζίνας αποτέλεσε και την αφορμή ώστε να παρέμβει η εισαγγελία Πατρών και η υπόθεση να ανατεθεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Στο ντοκουμέντο πρωταγωνιστεί η θεία του αδικοχαμένου παιδιού, η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Στα social media έγραψε κάποιος: “Δείτε και την Δήμητρα. Είναι και η Δήμητρα στο κάδρο”. Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, όταν το διάβασε η Δήμητρα Πισπιρίγκου απάντησε με ηχητικό μήνυμα στα σχόλια.

“Εγώ ρε γ… ώ το σπίτι σου… Είμαι η θεία των παιδιών! Που πήγαινες και σχολίαζες από κάτω να με προσέξουν! Σήκωσέ το να σου απαντήσω τι να προσέξεις εσύ!”, ακούγεται να λέει η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου στο ηχητικό μήνυμα, την ημέρα της κηδείας της Τζωρτζίνας.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το “Πρωινό”:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ