Δίκη Πισπιρίγκου: Διορισμό ψυχιάτρων για να διαπιστωθεί εάν η 34χρονη πάσχει από σύνδρομο Μινχάουζεν, ζήτησε ο Κούγιας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Τη διακοπή της δίκης για να διοριστούν δύο πραγματογνώμονες ψυχίατροι από το δικαστήριο, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν πάσχει από το σύνδρομο Μινχάουζεν η Ρούλα Πισπιρίγκου, ζήτησε ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας.

Αλέξης Κούγιας: Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της δίκης Πισπιρίγκου – «Έχω ξαναπεί ότι είμαι από πλουτώνιο»

Της Άννας Κανδύλη 

Το αίτημα υπεβλήθη μετά την αναφορά του εντατικολόγου Ανδρέα Ηλιάδη -που συνεχίζεται η εξέταση του σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου- ότι δεν κατέστη δυνατό να αποκλειστεί η εκδοχή η κατηγορούμενη να πάσχει από σύνδρομο Μινχάουζεν.

Δίκη Πισπιρίγκου: Πειθαρχική έρευνα του ΔΣΑ κατά Κούγια για τη δήλωση σχετικά με τα τετραπληγικά παιδιά

Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε, επίσης, στο δικαστήριο πως σήμερα εκδόθηκε παραπεμπτικό βούλευμα για την εντολέα του για τις υποθέσεις της Μαλένας και της Ίριδας.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google