Αλέξης Κούγιας: Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της δίκης Πισπιρίγκου – «Έχω ξαναπεί ότι είμαι από πλουτώνιο»

Λιποθυμικό επεισόδιο είχε χθες ο Αλέξης Κούγιας στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Ο συνήγορος της 34χρονης κατηγορούμενης μίλησε σήμερα στους δημοσιογράφους για τις εξελίξεις στην πολύκροτη δίκη αλλά και για το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε, λέγοντας με χιουμοριστική διάθεση ότι «εγώ είμαι από πλουτώνιο».

Ερωτηθείς σχετικά, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Έχω πει κατ’ επανάληψη ότι εγώ είμαι από πλουτώνιο. Είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζω εδώ και περίπου 1,5 χρόνο ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας -γιατί το είχα αποκρύψει στην αρχή από όλους. Όμως, αυτό δεν έχει σχέση από ότι μου είπαν οι γιατροί θα φύγω από τη ζωή από άλλη αιτία».

Όπως εξήγησε, «συνέβη ένα λιποθυμικό επεισόδιο, το οποίο απ’ ότι μου είπε και η νοσηλεύτρια έχασα τις αισθήσεις μου, γιατί οι σφυγμοί μου έφθασαν στο ελάχιστο. Απ’ ότι μου είπε ήταν πολύ χαμηλά. Την ευχαριστώ και δημοσίως την κυρία Φίφη. Οφείλεται μόνο σε υπερκόπωση, δεν ήταν πρόβλημα υγείας που έχει αιτιολογία ιατρική».

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του αυτό το διάστημα, παράλληλα με την δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου και τόνισε στη συνέχεια: «Πρέπει σε όλα αυτά να ανταποκριθώ, ποτέ δεν έβαλα συνεργάτες μου αντί για εμένα να κάνουν διαδικασίες, γι’ αυτό είχα αυτή τη διαδρομή. Όλο αυτό με κούρασε πάρα πολύ, παρόλο που κοιμάμαι πολύ νωρίς και ξυπνάω πολύ νωρίς. Μια χαρά είμαι».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ