Δίκη ντράμερ: Φυλάκιση τεσσάρων ετών με αναστολή για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης – Επιστρέφει στην φυλακή

Ένοχος για την μία από τις τέσσερις περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης κοριτσιών που κατηγορείτο, κρίθηκε ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, με το δικαστήριο να του επιβάλλει ποινή φυλάκισης 4 ετών με αναστολή.

Της Άννας Κανδύλη

Του αναγνώρισε δε και τα δύο ελαφρυντικά που αιτήθηκαν οι δικηγόροι του: του πρότερου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Η αναστολή του χορηγήθηκε με την επιβολή του περιοριστικού όρου της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ωστόσο ο καταδικασμένος πλέον, θα επιστρέψει στη φυλακή καθώς εκτίει ποινή κάθειρξης 5 ετών που του έχει επιβληθεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου στον Ωρωπό την περίοδο 2011-2013.

Το δικαστήριο απάλλαξε τον πρώην μουσικό από τις άλλες τρεις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης που αντιμετώπιζε, καθώς έκρινε πως στις συγκεκριμένες έχει τελεστεί αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα που έχει πλέον παραγραφεί. Όπως είπε ο πρόεδρος της έδρας: «Δεν είχαν διάρκεια και ένταση οι πράξεις. Έγιναν πάνω από τα ρούχα και ήταν στιγμιαίες».

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας της έδρας Ευγενία Σταθουλοπούλου είχε προτείνει την απαλλαγή του 70χρονου , λόγω αμφιβολιών, για τις δυο περιπτώσεις και λόγω παραγραφής για τις άλλες δύο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ