Δίκη Μακρή: Αθώος δήλωσε και ο δεύτερος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του επιχειρηματία

της Άννας Κανδύλη

Αρνήθηκε ο δεύτερος κατηγορούμενος, όπως και ο αδελφός του χθες, τις κατηγορίες για την δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, απολογούμενος ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου εκδικάζεται η υπόθεση.

Απευθυνόμενος προς τη χήρα του επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα, είπε πως: «Λυπάμαι για την απώλεια σας, δεν τον γνωρίζαμε, δεν είχαμε καμία δουλειά μαζί του, δεν γνωρίζαμε κανέναν που γνώριζε. Ξέρω ότι είστε αναστατωμένη αλλά δεν έχω τίποτα εναντίον σας και ελπίζω η αστυνομία να βρει τον πραγματικό δολοφόνο».

Ο κατηγορούμενος κινούμενος στο ίδιο μήκος κύματος με τον αδελφό του είπε πως ήρθαν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2018 θέλοντας να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά. Για την ημέρα και την ώρα της δολοφονίας του επιχειρηματία υποστήριξε πως βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, άρρωστος, μαζί με μία παιδική του φίλη. «Πιστεύω ότι θα αθωωθούμε κι εγώ και ο αδελφός μου. Μας κατηγορούν ότι σκοτώσαμε έναν άνθρωπο που δε γνωρίζαμε, ούτε αυτόν, ούτε την οικογένεια του. Εγώ κι ο αδελφός μου δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε ένα τέτοιο έγκλημα» κατέληξε ο κατηγορούμενος.

Το δικαστήριο διέκοψε για την προσεχή Τρίτη προκειμένου ο εισαγγελέας να προτείνει επί της ενοχής ή όχι των δύο κατηγορουμένων

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ