Δίκη Folli Follie: Εκτός φυλακής θα βρεθούν οι Κουτσολιούτσοι

Εκτός φυλακής θα βρεθούν ο Δημήτρης και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος πριν ολοκληρωθεί η δίκη για τους «μαϊμού» ισολογισμούς της Folli-Follie, όπου πατέρας και γιος είναι δύο εκ των βασικών κατηγορουμένων.

της Άννας Κανδύλη

Την αδυναμία έκδοσης απόφασης έως τις 8 Μαρτίου ημέρα που συμπληρώνεται το 18μηνο της προσωρινής τους κράτησης φαίνεται να παραδέχονται και οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων καθώς οι επόμενες δικάσιμοι που ανακοινώθηκαν για τη συνέχιση της δίκης των 10 συνολικά κατηγορουμένων για απάτη του επενδυτικού κοινού, πλαστογραφίες, χειραγώγηση μετοχής, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, εγκληματική οργάνωση φτάνουν έως την 31η Μαρτίου.

Όσον αφορά τώρα στην επί της ουσίας διαδικασία, μετά την απόρριψη όλων των νέων ενστάσεων που υπέβαλε η υπεράσπιση, αυτή αναμένεται να αρχίσει την Δευτέρα με τις οι καταθέσεις μαρτύρων. Πρώτοι έχουν κληθεί εξεταστούν οι 10 από τους 25 επενδυτές και μικρομετόχους που παραμένουν στην πολιτική αγωγή, μετά την απόφαση του δικαστηρίου να αποβάλει τους υπόλοιπους, όπως και την εταιρεία Folli Follie.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ