Δίκη Φιλιππίδη: Πέντε γνωστοί ηθοποιοί καλούνται να καταθέσουν ως μάρτυρες

Πέντε νέοι μάρτυρες , γνωστοί ηθοποιοί, καλούνται να καταθέσουν στις 6 Οκτωβρίου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου δικάζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Της Άννας Κανδύλη

Η κλήση τους προέκυψε μετά την κατάθεση σήμερα του υπεύθυνου στο θέατρο Ηβη τον Σεπτέμβριο του 2008, όταν η πρώτη καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι βιάστηκε για δεύτερη φορά από τον κατηγορούμενο, στα παρασκήνια.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο έκανε ομόφωνα δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας να κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες οι ηθοποιοί : Θάλεια Ματίκα, καθώς αναφέρθηκε κατά την ακροαματική διαδικασία ότι είχε δει την πρώτη καταγγέλλουσα να κλαίει, Ζέτα Μακρυπούλια προκειμένου να ερωτηθεί για το εάν πράγματι υπήρχε περίπτωση αντικατάστασης στο θέατρο Ήβη, καθώς και η Αλίνα Κωτσοβούλου για να διαπιστωθεί εάν μετά από δικό της τηλεφώνημα η πρώτη καταγγέλλουσα πήγε στο θέατρο Ήβη για να πάρει ρόλο στην παράσταση «Κουζίνες».

Η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη ζήτησε να κληθούν ως μάρτυρες οι ηθοποιοί Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα, που συμμετείχαν στην ίδια παράσταση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ