Δεν είναι ανέκδοτο…

Ήταν ένας Ιταλός κι ένα Έλληνας. Μπορεί να ακούγεται σαν ανέκδοτο, έτσι όμως ξεκινάει η ιστορία των 2 πολύ καλών φίλων που γνωρίστηκαν πριν 21 χρόνια και τον περασμένο Οκτώβριο άνοιξαν μαζί το Fabrizio’s, το -μοναδικό μάλλον ελληνοιταλικό- εστιατόριο στην Αθήνα.Ο Fabrizio Buliani (επί χρόνια προσωπικός chef του Gianfranco Ferre!) ανέλαβε την κουζίνα, όπου ελληνικά παραδοσιακά (βιολογικά) προϊόντα παίζουν ρόλο guest-star σε ιταλικά πιάτα, ενώ ο Μάριος Βουτσινάς διακόσμησε τον χώρο. Κατεβείτε τα 3 σκαλάκια της Σπευσίππου 8 και ανοίγοντας μπροστά σας οι αυτόματα συρόμενες πόρτες θα βρεθείτε σε μία παραδοσιακή τρατορία γεμάτη από χιουμοριστικές λεπτομέρειες! Το μενού εναλλάσσεται ανά 10 ημέρες, ενώ θα βρείτε και ειδικά πιάτα για τη Σαρακοστή. Θα το βρείτε ανοιχτό καθημερινά από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα, θυμηθείτε όμως να κάνετε κράτηση αφού ήδη κάτι πήρε το αυτί μας για ουρές!

Υ.Γ. Δεν το πιστεύαμε όταν ακούσαμε ότι μπορεί κανείς να φέρει το κρασί από το σπίτι του με χρέωση μόνο 4 ευρώ!

Υ.Γ. 2 Δοκιμάστε οπωσδήποτε το γλυκό για το οποίο μιλάει όλη η Αθήνα: “crema cotta Ab Fab” κάτι μεταξύ panacotta και crème brûlée, σπεσιαλιτέ του σεφ Buliani!   Πηγή: metrogreece.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ