Δείτε τι καιρό θα κάνει το Πάσχα – Η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού -ΒΙΝΤΕΟ

Η επέλαση της αφρικανικής σκόνης συνεχίζεται και τη Μεγάλη Πέμπτη, ενώ όπως είπε ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 Τάσος Αρνιακός ένα χαμηλό βαρομετρικό στις ακτές της Λιβύης “ρουφάει” τη σκόνη από την Αφρική και ένα νοτιοδυτικό ρεύμα τη μεταφέρει στη Νότια και Κεντρική Ελλάδα με την Πελοπόννησο να έχει την πρωτοκαθεδρία στις πυκνότητες.

Από το Μεγάλο Σάββατο θα φυσήξουν βορειοδυτικοί άνεμοι και η σκόνη σταδιακά θα επιστρέψει. Περιμένουμε αραιές νεφώσεις και σύντομες σποραδικές λασποβροχές κυρίως στη Δυτική Μακεδονία, στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας το μεσημέρι και το απόγευμα. Μεγάλη Παρασκευή περιμένουμε λίγες πρόσκαιρες συννεφιές και λίγες λασποβροχές με σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και ανατολικότερα όπως σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Κρήτη.

Το Μεγάλο Σάββατο, περιμένουμε σημαντικές βροχές κυρίως στις κεντρικές και βόρειες περιοχές της χώρας και σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα. Την Κυριακή του Πάσχα περιμένουμε πολύ καλό καιρό με λίγες βροχές κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ