Δεύτερη εκτέλεση μέσα σε ένα 24ωρο στην Αθήνα – Πώς έστησαν τη φονική ενέδρα στον πυγμάχο στη Βάρη

Μία δεύτερη μαφιόζικη εκτέλεση στην Αθήνα μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο, έχει προκαλέσει την κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών. Μετά τη δολοφονία του 32χρονου, χθες το απόγευμα στα Σεπόλια, σήμερα το πρωί άγνωστοι έστησαν φονική ενέδρα στον πρώην πυγμάχο Τάσο Μπερδέση. Οι δράστες τον εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου, στη Βάρη, την ώρα που ο 39χρονος πήγαινε για την πρωινή του προπόνηση στον πυγμαχικό σύλλογο που στεγάζεται στην περιοχή. Ο πρώην πυγμάχος συνδεόταν με τον χώρο της νύχτας και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι δύο δράστες επέβαιναν σε ένα τζιπάκι, μαύρου ή ασημί χρώματος. Λίγο μετά τις 9 το πρωί προσέγγισαν τον πρώην πυγμάχο και τότε ο συνοδηγός τον γάζωσε με σφαίρες από καλάσνικοφ, Στη συνέχεια, οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, που μιλάει στην κάμερα του mega, ήταν περίπου 9.10 το πρωί όταν ακούστηκαν δύο ριπές συνεχόμενες, με διαφορά δευτερολέπτων η μία από την άλλη.

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τον χώρο και αφενός αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και αφετέρου προσπαθούν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο διαφυγής των εκτελεστών, που μέχρι στιγμής παραμένει άφαντο.

Ο πρώην πυγμάχος είχε κατακτήσει πανελλήνια πρωταθλήματα με ιστορικούς συλλόγους της πυγμαχίας και είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις που σχετίζονται με κυκλώματα της νύχτας. Καταγόταν από την Πάτρα και ήταν γνωστός στη σόουμπιζ.

Ποιος ήταν ο Τάσος Μπερδέσης: Η νίκη στο Survival, η σχέση με πρώην σταρ Ελλάς και οι αγώνες πυγμαχίας

Ο Τάσος Μπερδέσης έπεσε σήμερα το πρωί νεκρός στη μέση του δρόμου στη Βάρη. Πέρα από τους αγώνες πυγμαχίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, έγινε γνωστός και από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Survival Secret. Μάλιστα είχε αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, στον τελικό έφτασαν οι Τάσος Μπερδέσης, Γιώργος Μανίκας, Θάνος Πετρέλης και Αιμίλιος Σακελλαριάδης. Ο Τάσος Μπερδέσης κέρδισε το δύσκολο αγώνισμα βγαίνοντας πρώτος, ενώ ο Θάνος Πετρέλης τερμάτισε στην τέταρτη θέση, ο Γιώργος Μανίκας στην τρίτη και ο Αιμίλιος Σακελλαριάδης στη δεύτερη. Να σημειωθεί πως ο γνωστός πυγμάχος είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι, ωστόσο επέστρεψε, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Ντανιέλ Μπατίστα.

Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 23 Νοεμβρίου του 1982. Έχει άλλα δύο αδέρφια, την Αγγελική και τον Κώστα.

Μετακόμισε στην Αθήνα για να ακολουθήσει το όνειρο του στον χώρο της πυγμαχίας Ο Τάσος Μπερδέσης είχε μία πολύ μεγάλη σχέση που έφτασε σχεδόν στα σκαλιά της εκκλησίας με την πρώην σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου.

Σε συνέντευξή του τον Σεπτέμβριο του 2020 στο kedenews είχε δηλώσει “βασικός μου στόχος αυτή τη στιγμή είναι να κατακτήσω έναν τίτλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Επαγγελματικής Πυγμαχίας. Τα τελευταία δέκα χρόνια είμαι επαγγελματίας πυγμάχος. Πάντοτε ένας αθλητής θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Πάνω απ’ όλα, αυτό που θέλω είναι να έχω δίπλα μου ανθρώπους που με στηρίζουν δυναμικά, οικονομικά και κυρίως ψυχολογικά. Η πυγμαχία είναι ένα ολυμπιακό, αρχαιοελληνικό άθλημα, κι αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που μας κάνει να δίνουμε την ψυχή μας. Κάθε μέρα, ώρα και λεπτό που περνάει προσπαθώ να γίνομαι όσο καλύτερος μπορώ και να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Δολοφονία στα Σεπόλια: Το 13ο συμβόλαιο θανάτου στη νύχτα

Το απόγευμα της Κυριακής, άγνωστος εκτέλεσε έναν 32χρονο, παλιό γνώριμο των αρχών, σε καφετέρια στα Σεπόλια. Ο ένοπλος, που φορούσε χειρουργική μάσκα και τζόκεϊ εισέβαλε στο κατάστημα και πυροβόλησε οκτώ φορές το θύμα. Μία από τις σφαίρες τον έπληξε στο κεφάλι. Στη συνέχεια ο δράστης φέρεται να διέφυγε με ταξί.Η εκτέλεση στα Σεπόλια ήταν το 13ο συμβόλαιο θανάτου στον ακήρυχτο πόλεμο της νύχτας ανάμεσα στις συμμορίες που λυμαίνονται το κέντρο της Αθήνας από το 2007.

Ο 32χρονιος φέρεται να ήταν μέλος της αλβανικής μαφίας και είχε κατηγορηθεί για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών. Ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για την εκτέλεσή του, φαίνεται πως είχε αναθέσει και στο παρελθόν τη δολοφονία του: το 2007, το 2019 και τον Φεβρουάριο του 2021. Ο 32χρονος ποινικός είχε συλληφθεί στα τέλη του Φεβρουαρίου στο κέντρο της Αθήνας από αστυνομικούς ενώ επέβαινε σε ηλεκτρικό πατίνι φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και έχοντας στην κατοχή του πιστόλι με σφαίρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ