Δεύτερη ανήλικη στο ξενοδοχείο με τον 40χρονο – “Βλέπαμε τηλεόραση” λέει ο κατηγορούμενος

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις 14 ετών από 40χρονο σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια. Η κατάθεση του κατηγορουμένου δημιουργεί νέα ερωτήματα για πρόσωπα που ήταν στο ξενοδοχείο μαζί του.

«Συναντηθήκαμε τυχαία στο Μοναστηράκι περίπου στις 00:15 και συζητούσαμε με άλλους φίλους και πέρασε η ώρα και είχαν κλείσει τα μέσα συγκοινωνίας. Δεν μπορούσα να γυρίσω στην Ελευσίνα και αποφάσισα να μείνω σε ένα ξενοδοχείο επειδή έκανε πολύ κρύο έξω. Η ανήλικη δεν ήθελε να πάει στο σπίτι της και πάνω στην κουβέντα μου είπε αν μπορούσε να έρθει μαζί μου. Μαζί μας στο ξενοδοχείο ήρθε μία φίλη της επίσης ανήλικη με τον φίλο της. Εγώ αυτούς δεν τους ξέρω. Κρύωναν και αυτοί και έτσι πήγαμε στο δωμάτιο και είδαμε τηλεόραση», είπε ο 40χρονος, που ήδη έχει πάρει τον δρόμο για τις φυλακές.

Οι κάμερες του ξενοδοχείου δείχνουν άλλα δυο πρόσωπα να μπαίνουν στο δωμάτιο 303. Ειδικότερα, πρόκειται για μια ανήλικη και έναν φίλο, για τον οποίο ο κατηγορούμενος δεν δίνει περισσότερα στοιχεία.

 

«Μας ανησυχεί τι έγινε στο δωμάτιο» λέει ο δικηγόρος της μητέρας

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της μητέρας της 14χρονης εξήγησε τις ανησυχίες της. «Μας ανησυχεί ιδιαίτερα τι ακριβώς έγινε στο δωμάτιο. Το επόμενο διάστημα θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πείσει ο κατηγορούμενος, δεν νομίζω ότι ήταν πειστικός στην απολογία του» δηλώνει στο Star.

Ο κατηγορούμενος αρνείται ότι έχει πειράξει την ανήλικη, ενώ οι αρχές αναμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης. Παράλληλα, έχουν κατασχεθεί σεντόνια, παπλώματα και μαξιλαροθήκες από το ξενοδοχείο.

Η μητέρα του κοριτσιού ήταν αυτή που οδήγησε τις αρχές στον 40χρονο, ενώ όπως υποστηρίζει στην κατάθεσή της, τον είχε δει άλλη μία φορά με την κόρη της.

«Τον ρώτησα τι κάνει με την κόρη μου και μου είπε ότι είχαν πάει να φάνε σουβλάκια και ότι την κόρη μου τη βλέπει σαν παιδί του και την προσέχει. Εγώ του είπα ότι η κόρη μου είναι μόλις 13 ετών και δεν έχει καμία δουλειά μαζί της και άρχισα να φωνάζω» δήλωσε η μητέρα στην κατάθεσή της.

Ο κατηγορούμενος είναι και ίδιος πατέρας δύο παιδιών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ