Δάσος Δαδιάς: Από γης και αέρος οι Ένοπλες Δυνάμεις στη μάχη της φωτιάς – ΦΩΤΟ

Οι Ένοπλες Δυνάμεις συμμετέχουν με μονάδες του Στρατού και της Πολεμικής Αεροπορίας, στο έργο κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς που καίει για δεύτερη ημέρα στο δάσος της Δαδιάς, στον Έβρο.

του Χρήστου Μαζανίτη

Με την δύση του ηλίου σταματούν να επιχειρούν τα εναέρια μέσα που από το πρωί είχαν σπεύσει για την αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς στο Δάσος της Δαδιάς, στο Σουφλί Έβρου. Ένα μοναδικού κάλους δάσος με πλούσια πανίδα.

Από το πρωί, οι Ένοπλες Δυνάμεις συμμετείχαν από αέρος με 4 αεροσκάφη Canadair CL-415, 2 αεροσκάφη Canadair PZL και 2 ελικόπτερα Chinook CH-47D με πυροσβεστικούς κάδους.

Ταυτόχρονα, οι επίγειες δυνάμεις περιλαμβάνουν 6 Προωθητές Γαιών, 1 Φορτωτής και Ομάδα “ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ” των 32 Ατόμων της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, με έδρα το Κιλκίς.

Φωτιά Έβρος Ένοπλες Δυνάμεις Φωτιά Έβρος Ένοπλες Δυνάμεις Φωτιά Έβρος Ένοπλες Δυνάμεις Φωτιά Έβρος Ένοπλες Δυνάμεις Φωτιά Έβρος Ένοπλες Δυνάμεις Φωτιά Έβρος Ένοπλες Δυνάμεις Φωτιά Έβρος Ένοπλες Δυνάμεις Φωτιά Έβρος Ένοπλες Δυνάμεις Φωτιά Έβρος Ένοπλες Δυνάμεις Φωτιά Έβρος Ένοπλες Δυνάμεις Φωτιά Έβρος Ένοπλες Δυνάμεις Φωτιά Έβρος Ένοπλες Δυνάμεις Φωτιά Έβρος Ένοπλες Δυνάμεις Φωτιά Έβρος Ένοπλες Δυνάμεις Φωτιά Έβρος Ένοπλες Δυνάμεις Φωτιά Έβρος Ένοπλες Δυνάμεις

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ