Δακτύλιος: Τι θα ισχύσει την Τετάρτη λόγω της απεργίας

Ανακοίνωση για τον Δακτύλιο στο Κέντρο Αθήνας  εξέδωσε το  υπουργείο  Προστασίας του Πολίτη.
 Όπως αναφέρει  η Κοινή Απόφαση των Υπουργών Προστασίας Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, και Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, δεν θα ισχύσει για αύριο, Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 ο Δακτύλιος  στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της εξαγγελθείσας απεργίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Πώς λειτουργήσουν αύριο τα ΜΜΜ

ΜΜΜ

Σύμφωνα με απόφαση των σωματείων εργαζόμενων στην ΣΤΑ.ΣΥ, δεν θα λειτουργήσουν αύριο τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς (Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ). Ακινητοποιημένα θα είναι  και τα τρένα,  ο προαστιακός,  αλλά και τα τρόλεϊ λόγω της συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ .  ” Χειρόφρενο”  θα τραβήξoυν και οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία. Δηλαδή  θα γίνουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 9μμ ως τη λήξη της βάρδιας σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται  να  γίνει περίπου στις 9:30 – 10:00 π.μ. ενώ τα τελευταία δρομολόγια  θα γίνουν από τις 8 μμ ή και  πιο νωρίς .

Τι ισχύει για τα πλοία

πλοία

Ακινητοποιημένα θα είναι και τα πλοία  καθώς η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) αποφάσισε τη συμμετοχή της στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ. Η απεργία αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων και είναι πανελλαδική.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ