Χρυσή Αυγή: Πώς θα κινηθεί η αστυνομία για τις συλλήψεις των καταδικασθέντων – BINTEO

Πανέτοιμη είναι η Ελληνική Αστυνομία ώστε να προχωρήσει στις συλλήψεις των καταδικασθέντων στελεχών της Χρυσής Αυγής, που θα πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή. Οι αρμόδιοι δηλώνουν ότι γνωρίζουν που βρίσκονται όλα τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, εδώ και αρκετές ημέρες υπάρχει διακριτική παρουσία αστυνομικών και η Ελληνική Αστυνομία γνωρίζει πολύ καλά όλες τις κινήσεις των στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης.

Σε περίπτωση συλλήψεων, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, οι κινήσεις της ΕΛ.ΑΣ. θα είναι στα πρότυπα του 2013. Δηλαδή θα υπάρξουν ταυτόχρονες επιχειρήσεις από τους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της Ασφάλειας και προσαγωγές στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ).

Αν δε δοθεί αναστολή, τότε για τους καταδικασθέντες που δεν βρίσκονται στην δικαστική αίθουσα, απόσπασμα της απόφασης θα διαβιβαστεί στη ΓΑΔΑ. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί θα αναζητήσουν όσους έχουν καταδικαστεί, θα τους οδηγήσουν στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια στον εισαγγελέα εκτελέσεων ποινών και τελικά στην φυλακή.

Υπάρχει φυσικά και η περίπτωση παράδοσης των καταδικασθέντων. Η διαδικασία θα είναι η ίδια. Πρώτα στη ΓΑΔΑ, έπειτα στον εισαγγελέα εκτελέσεων ποινών και τέλος στη φυλακή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ