Χρήστος Κυριαζής: Πότε θα γίνει η κηδεία του τραγουδιστή

Ο Χρήστος Κυριαζής άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 68 ετών. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες αλλά και θαυμαστές του καλλιτέχνη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή.

Η κηδεία του Χρήστου Κυριαζή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 12:00. Οικογένεια και φίλοι του τραγουδιστή θα του πουν το τελευταίο «αντίο» στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο Χρήστος Κυριαζής είχε κάνει τη δική του διαδρομή στο λαϊκό τραγούδι, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του ’90. Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ήταν το τραγούδι «Μου θυμίζεις τη μάνα μου» το 1992. Ο συγκεκριμένος δίσκος είχε γίνει πλατινένιος ξεπερνώντας τις 125.000 αντίτυπα.

Ακολούθησαν μεγάλες επιτυχίες όπως: «Έχω κλάψει», «Επιμένω», «Έλα μωράκι μου», «Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια», όλα σε μουσική και στίχους δικούς του.

Ο Χρήστος Κυριαζής δεν έγραφε μόνο τα δικά του τραγούδια αλλά ήταν ο άνθρωπος πίσω από μεγάλες επιτυχίες που ερμήνευσαν άλλοι τραγουδιστές, όπως το τραγούδι «Στη Δραπετσώνα» με τον Βλάσση Μπονάτσο ή το «Βράδυ Σαββάτου» με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και το «Μπρικάκι» με τον Γιώργο Μαργαρίτη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ