Χίος: Κινητό εξερράγη μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη του – «Θα μπορούσε να πάρει φωτιά το πρόσωπο μου»

Σε βόμβα μετατράπηκε το κινητό ενός 65χρονου στη Χίο, ο οποίος είδε ξαφνικά τη συσκευή του να εκρήγνυται μπροστά στα έντρομα μάτια του ίδιου και της οικογένειάς του. «Εγώ φοβήθηκα δεν ήξερα τι γινόταν» περιγράφει το 65χρονος.

Το τηλέφωνο άνοιξε στα δύο και μετατράπηκε σε δύο φλοίδες από καλώδια και ελάσματα. Το πλαστικό κάλυμμα της συσκευής έλιωσε από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν. Το παράξενο είναι ότι η συσκευή αυτή αγοράστηκε ως καινούρια μόλις πριν από πέντε μήνες.

«Είχε λιγάκι ζέστη. Καθόμασταν σε ένα τραπέζι και έβγαλα το κινητό μου. Δέκα λεπτά αργότερα, το τηλέφωνό μου έκανε ένα θόρυβο, εξερράγη και άρχισε να βγάζει καπνούς και μαύρα πράγματα από μέσα του. Εγώ φοβήθηκα δεν ήξερα τι γινόταν. Τρελάθηκα, το πέταξα μακριά με το χέρι μου και έτρεξα και πήρα έναν κουβά νερό. Όταν του πέταξα το νερό, το τηλέφωνο έγινε πιο ζεστό και έβγαζε πιο πολλούς καπνούς. Ακόμα και το τσιμέντο έγινε μαύρο» περιγράφει το 65χρονος.

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα έντρομα μάτια της αδερφής και της εγκύου ανιψιάς του 65χρονου, οι οποίες είδαν το κινητό να αυτοαναφλέγεται. Ο 65χρονος αναρωτιέται τι θα γινόταν εάν εκείνη την ώρα μιλούσε στο τηλέφωνο. «Αν το είχα στο αυτί μπορεί το πρόσωπο μου να είχε πάρει φωτιά» αναφέρει.

Όπως καταγγέλλει ο 65χρονος μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζει από τι προκλήθηκε η έκρηξη της συσκευής του, ενώ το κατάστημα από όπου την αγόρασε, δεν του την αντικατέστησαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ