Χειροπέδες σε πρώην πολίστα για παιδική πορνογραφία

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή ο 39χρονος από την Κέρκυρα που συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την Πέμπτη και ο οποίος κατηγορείται ότι εκβίαζε μία 16χρονη Αμερικανίδα υποκλέπτοντάς της γυμνές φωτογραφίες.

Ο 39χρονος είναι παλαίμαχος αθλητής του πόλο, που πλέον εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος στις συγκοινωνίες του νησιού.

Μάλιστα, στην κατοχή του βρέθηκε υλικό με παιδικό πορνό…

Ο 39χρονος γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας Χ.Μ, είχε αναπτύξει το τελευταίο διάστημα διαδικτυακή φιλία με μία 16χρονη Αμερικανίδα, από την οποία κατάφερε να υποκλέψει δεκάδες γυμνές φωτογραφίες που είχε αποθηκευμένες στον υπολογιστή της.

Στη συνέχεια, άρχισε να εκβιάζει τη 16χρονη ζητώντας της να προβεί σε ερωτικές πόζες και κινήσεις μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή, απειλώντας πως αν δεν το έκανε, θα έστελνε στους γονείς και τους συγγενείς του τις φωτογραφίες που είχε υποκλέψει.

Όταν η 16χρονη αρνήθηκε, ο 39χρονος έστειλε πράγματι τις φωτογραφίες στην οικογένειά της. Θορυβημένοι οι γονείς της, κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του άγνωστου αποστολέα στις αμερικανικές Αρχές.

Μετά από διαδικτυακή έρευνα διαπιστώθηκε πως το ηλεκτρονικό του αποτύπωμα βρισκόταν στην Ελλάδα και ενημέρωσαν τις ελληνικές αρχές ζητώντας να διεξαγάγει έρευνα.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα του 39χρονου , έξω από το σπίτι του στην Κέρκυρα. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στους δύο υπολογιστές που διέθετε βρέθηκαν πειστήρια με τα οποία αποδεικνύεται η εκβίαση σε βάρος της ανήλικης αμερικανίδας, ενώ παράλληλα στους σκληρούς δίσκους βρέθηκαν αποθηκευμένα δεκάδες αρχεία με σκληρό παιδικό πορνό.

Πηγή: corfutvnews.gr/ Δημοκρατία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ