Χαρδαλιάς στον Realfm 97,8: Η κακοκαιρία κινείται βορειοανατολικά και προσεγγίζει το Αιγαίο – Τεράστια η καταστροφή στην Κινέτα, παραμένουμε σε επιφυλακή

“Αυτή τη στιγμή η κακοκαιρία κινείται βορειοανατολικά, προφανώς προσεγγίζει το Αιγαίο, θα χτυπήσει όλες τις περιοχές της χώρας, το ζήτημα είναι να παραμείνουμε σε επιφυλακή, οι δυνάμεις μας είναι κινητοποιημένες. Οι εμπλεκόμενοι φορείς έχουν ενημερωθεί από χθες. Οι δήμοι και οι περιφέρειες που δυνητικά μπορεί να έχουν πλημμύρες είναι σε απόλυτη ετοιμότητα” δήλωσε ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, από το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Είναι σημαντικό να παραμείνουμε σε νηφαλιότητα, με ψυχραιμία και να αποφύγουν όλοι οι κάτοικοι των περιοχών που μπορεί να έχουν τα καιρικά φαινόμενα, περιττές μετακινήσεις” πρόσθεσε.

“Ο μηχανισμός είναι σε ετοιμότητα, είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε” υπογράμμισε.

“Είναι τεράστια η καταστροφή που έχει γίνει στην Κινέτα, αποφύγαμε τα χειρότερα, παραμένουμε σε επιφυλακή. Το ζήτημα της αποκατάστασης είναι πολύ σημαντικό και η Πολιτεία θα αναλάβει πρωτοβουλίες” ανέφερε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ