Χανιά: Τρόμος για 24χρονο από τη Νορβηγία – Τον λήστεψαν και τον άφησαν ημίγυμνο

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 24χρόνος Νορβηγός στον Πλατανιά, στα Χανιά της Κρήτης, όταν δύο ομοεθνείς του τον λήστεψαν και τον άφησαν ημίγυμνο στη μέση του δρόμου. Όλα συνέβησαν την Πέμπτη μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος που εργαζόταν σε επιχείρηση της περιοχής, μόλις είχε τελειώσει τη δουλειά του και επέστρεφε στο σπίτι όπου διαμένει. Εκεί, τρεις άνδρες επίσης Νορβηγοί, ηλικίας από 20 έως 23 ετών, του επιτέθηκαν. Του άρπαξαν τα χρήματα που είχε πάνω του και τον άφησαν μόνο με το εσώρουχό του. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, φέρεται να άρχισαν να τον τραβούν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Φεύγοντας πήραν και τα ρούχα του 24χρονου, ο οποίος έντρομος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά και κατήγγειλε το περιστατικό.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις Νορβηγούς που επίσης εργάζονται στα Χανιά, έξω από το ξενοδοχείο που διαμένουν προσωρινά. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αρχές στο δωμάτιό τους, εντοπίστηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι (πεταλούδα) μήκους 22 εκατοστών και το χρηματικό ποσό των 525 ευρώ, τα όποια κατασχέθηκαν.

Οι τρεις Νορβηγοί αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ληστείας, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της απειλής, της παραβίασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, της παράνομης βίας, και της παραβίασης του νόμου περί όπλων.

Το πρωί του Σαββάτου οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα στον ανακριτή.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ