Χανιά: Θρήνος για τον θάνατο του 20χρονου φαντάρου σε τροχαίο – Την Τρίτη η κηδεία του

Θρήνος επικρατεί στα Χανιά για τον θάνατο του 20χρονου φαντάρου, στο τροχαίο που συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή Μπαμπιόλος του Δήμου Πλατανιά.

Ο άτυχος Μανώλης βρισκόταν έξω με άδεια απολύσεως, ενώ το χαρτί της απόλυσης θα το έπαιρνε στα χέρια του στις 16 Φεβρουαρίου.

τροχαίο Χανιά

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, συγγενείς και φίλοι θα υποδεχτούν για τελευταία φορά τον 20χρονο στο σπίτι του στις 9 το πρωί της Τρίτης, και στις 15:30 θα τον συνοδεύσουν στο τελευταίο του “ταξίδι”. Η κηδεία του Μιχάλη θα γίνει στο νεκροταφείο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών.

τροχαίο Χανιά

Το τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 20χρονος μαζί με ακόμη δύο άτομα, 20 και 23 ετών, εξετράπη της πορείας του και έπεσε από ύψος 10 με 15 μέτρων, όπως ανέφεραν οι σχετικές πληροφορίες.

τροχαίο Χανιά

Ο 20χρονος Μιχάλης καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Οι άλλοι δύο επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων για τις πρώτες βοήθειες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία τους.

τροχαίο Χανιά

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, που απεγκλώβισαν τους νεαρούς επιβάτες.

τροχαίο Χανιά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ