Χανιά: «Θα σ’ αγαπώ όσο ζω και αναπνέω» – Συγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας της Έμμας μετά την κηδεία

«Ξεκουράσου και μην ανησυχείς για τίποτα». Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της μητέρας της 21χρονης φοιτήτριας, η οποία έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη.

Χανιά: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 21χρονης Έμμας – Με άσπρα τριαντάφυλλα και λευκά ρούχα η μητέρα της

Λίγες ώρες μετά την κηδεία της Έμμας, που έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Νεροκούρου στα Χανιά, η μητέρα της έκανε μία ανάρτηση στα social media, που συγκλονίζει.

«’Καλό ταξίδι Έμμα μου στου σύμπαντος την άκρη, να σε δροσίζει όπου βρεθείς του πόνου μου το δάκρυ…’.

Σήμερα στα Χανιά η κηδεία της 21χρονης Έμμας

Καλή ανάπαυση στην ψυχούλα σου πανέμορφή μου.. ξεκουράσου και μην ανησυχείς για τίποτα.. Θα σ αγαπώ όσο ζω και αναπνέω», έγραψε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας που έχασε την ζωή της τόσο πρόωρα και άδικα.

Το μήνυμα της μητέρας της Έμμας στη λήπτρια της καρδιάς: «Είσαι διπλά τυχερή, πήρες μια καρδιά που ήξερε μόνο να αγαπά»

Το πρωί της Πέμπτης, η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη Έμμα. Συντετριμμένοι ήταν οι γονείς και η αδελφή της.

Η αδελφή και η μητέρα της φοιτήτριας ντύθηκαν στα λευκά. Πρόκειται για μία κίνηση που κρύβει έναν συμβολισμό, τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24,  εκμυστηρεύτηκε η μητέρα σε κοντινούς της φίλους: «Για μένα δεν έχει πεθάνει. Η καρδιά της εξακολουθεί να χτυπά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα κρατούσε ένα μπουκέτο από άσπρα τριαντάφυλλα και έκλαιγε απαρηγόρητη. Συγκλονισμένος και ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού, μην μπορώντας να πιστέψει ότι η κόρη του έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα από τη ζωή.

Η σορός της 21χρονης μεταφέρθηκε στην εκκλησία με ένα άσπρο φέρετρο, το πρωί της Πέμπτης, ενώ πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει τον Ιερό Ναό για το στερνό «αντίο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ