Σήμερα στα Χανιά η κηδεία της 21χρονης Έμμας

Σήμερα θα παιχτεί στα Χανιά η τελευταία πράξη του δράματος για τον θάνατο της 21χρονης Έμμας που έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη.

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν στις 11 το πρωί συγγενείς και φίλοι στην άτυχη φοιτήτρια στον Ιερό Ναό του Αγίου Γερασίμου στα Νεροκούρου Χανίων.

Η καρδιά της Έμμας, την οποία «θέρισε» με το αυτοκίνητό του 26χρονος, πλέον χτυπά σε 40χρονη μητέρα ενός κοριτσιού που ήταν στο τελευταίο στάδιο της καρδιακής ανεπάρκειας.

Η μεταμόσχευση κράτησε τέσσερις ώρες και η 40χρονη βρίσκεται διασωληνωμένη σε βαθιά καταστολή, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της. Το ήπαρ θα δοθεί σε έναν 62χρονο καρκινοπαθή, ενώ ο ένας νεφρός της σε 67χρονη γυναίκα.

Στο μεταξύ σοκ και οργή προκαλεί η καταγγελία ότι κάποιος ασυνείδητος έκλεψε το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ που είχε πάνω της η φοιτήτρια, την ώρα που εκείνη ήταν αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειάς της, Ν. Ρουσσόπουλος το ποσό αυτό ήταν χρήματα που της είχαν δώσει οι γονείς της φεύγοντας από την Κρήτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ