Χανιά: Σύλληψη 58χρονου για κακοποίηση φοιτήτριας μέσα στις φοιτητικές εστίες

Θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της φέρεται να έπεσε μία 46χρονη φοιτήτρια, μέσα στις φοιτητικές εστίες όπου διαμένει στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στα Χανιά. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 58χρονου άνδρα. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ επιβεβαιώνεται από την αστυνομία και από την πρυτανεία του ιδρύματος, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας zarpanews.gr.

Συγκεκριμένα, η 46χρονη φοιτήτρια, με καταγωγή από την Κομοτηνή, δέχτηκε επίσκεψη από τον 58χρονο με τον οποίο διατηρούσε σχέση το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι αρχές. Κάτω από συνθήκες που θα εξεταστούν, οι δυο τους ξεκίνησαν να λογομαχούν με αποτέλεσμα η 46χρονη να καταλήξει αιμόφυρτη στη βεράντα.

Οι φοιτητές που μένουν στα διπλανά δωμάτια κάλεσαν τις αστυνομικές αρχές, που επιλήφθηκαν του περιστατικού. Τελικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 58χρονο στις 20:40, της ίδιας ημέρας.

Ο 58χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία αυτεπάγγελτα και στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όμως στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος μέσω της διαδικασίας της ποινικής διαμεσολάβησης καθώς η 46χρονη δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Την υπόθεση χειρίζεται το τμήμα ενδοοικογενειακής βίας στα Χανιά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ