Χανιά: Προσαγωγές για το θρίλερ με τον 79χρονο που εντοπίστηκε μαχαιρωμένος – Πού στρέφονται οι έρευνες

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά σχετικά με την υπόθεση θρίλερ του 79χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του, το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Ο ηλικιωμένος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα neakriti.gr, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του 79χρονου στο Βαμβακόπουλο Χανίων. Μάλιστα, στο αστυνομικό μέγαρο γίνονται προσαγωγές ατόμων, που ενδεχομένως έχουν άμεση σχέση με την επίθεση σε βάρος του ηλικιωμένου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες των αστυνομικών είναι στραμμένες στο συγγενικό περιβάλλον του 79χρονου. Η προανάκριση συνεχίζεται και σύμφωνα με ενημερωμένες πηγές, στο αστυνομικό μέγαρο έχουν προσαχθεί πρόσωπα που πιθανόν σχετίζονται με την υπόθεση.

Ο 79χρονος εντοπίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο, το πρωί της Παρασκευής, τραυματισμένος μέσα στο σπίτι του στη λεωφόρο Καζαντζάκη. Έφερε θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και στο στήθος κι ένα βαρύ τραύμα στο θώρακα με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται σοβαρή. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων και έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για το ανοιχτό τραύμα στον θώρακα.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του ΕΚΑΒ και αστυνομικές δυνάμεις, που ερεύνησαν τον χώρο και εντόπισαν το μαχαίρι, με το οποίο ο δράστης φέρεται να τραυμάτισε τον ηλικιωμένο. Υπό διερεύνηση βρίσκονται και τα κίνητρα της επίθεσης σε βάρος του 79χρονου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ