Χαμός στο TikTok: Έτσι κάνουν μπάνιο τον γαμπρό σε χωριό της Κρήτης – ΒΙΝΤΕΟ

Λίγο πριν από το μυστήριο του γάμου, ένας γαμπρός στην Κρήτη υποβλήθηκε σε… βασανιστήρια από τους φίλους του που θέλησαν να του υπενθυμίσουν με χιούμορ ότι τα δύσκολα έπονται. Οι φίλοι του νεαρού άνδρα του επεφύλασσαν μία μεγάλη πλάκα, με το βίντεο από την ανορθόδοξη προετοιμασία του γαμπρού να έχει γίνει viral στο TikTok.

Αφού τον έδεσαν με tire up σε μία καρέκλα, την οποία τοποθέτησαν σε κεντρικό δρόμο του χωριού ώστε να απολαύσουν όλοι το θέαμα, έβαλαν τα πόδια του σε μία λεκάνη με νερό και άρχισαν να τον κάνουν μπάνιο με το λάστιχο. Του έριχναν απορρυπαντικά, τον έτριβαν με βούρτσες, ενώ ένας από τους παριστάμενους του έριξε και ένα ωμό αυγό στο κεφάλι. Κρίνοντας από το βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media, ο γαμπρός και όσοι συμμετείχαν στην προετοιμασία του, έδειχναν να το διασκεδάζουν και με το παραπάνω.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, το βίντεο δημοσίευσε στο TikTok ένας φίλος του γαμπρού, δείχνοντας το πριν και το μετά, καθώς ακολούθησε ένα υπέροχο γλέντι σε κτήμα με το νεόνυμφο ζευγάρι και τους καλεσμένους να το διασκεδάζουν μέχρι πρωίας. Η προετοιμασία του γαμπρού έγινε στον Πατσίδερο του δήμου Μινώα πεδιάδος στο Ηράκλειο, ενώ η γαμήλια τελετή και το γλέντι στις Αρχάνες.

Δείτε το βίντεο:

@petros.sg #groom #bride #crete #wedding #funny #love #greece #music #drone #party #fyp #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος – Petros Sougleris

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ