Χαμός στη Μήλο: Αλληλομηνύσεις μετά την άφιξη γιατρού στο Κέντρο Υγείας

Σε αλληλομηνύσεις κατέληξε η άφιξη ενός γιατρού για να εργαστεί στο Κέντρο Υγείας της Μήλου.

Το τελευταίο διάστημα έγινε η πρόσληψη δύο γιατρών στη Μήλο. Ο πρώτος γιατρός έφτασε στο νησί με τη σύζυγό του, όμως δεν υπήρχε διαθέσιμο σπίτι για να μείνει. Έτσι ο πρόεδρος του Κέντρου Υγείας στον Αδάμαντα αποφάσισε να χωρίσει το Κέντρο Υγείας και να διαμορφώσει ένα τμήμα για να φιλοξενηθεί ο νέος γιατρός.

Ο δήμαρχος διαφώνησε με τις εργασίες και έκανε μήνυση στον πρόεδρο του Κέντρου Υγείας, ο οποίος συνελήφθη. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Κέντρου Υγείας μήνυσε τον δήμαρχος και έτσι και οι δύο πέρασαν μία νύχτα στο κρατητήριο.

Για το θέμα ενημερώθηκε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος ζήτησε από τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια. «Ο Θάνος Πλεύρης θα στηρίξει την ενίσχυση των νησιών με γιατρούς, ακόμα και όταν κάποιοι -ελάχιστοι- δήμαρχοι δημιουργούν αναχώματα» αναφέρουν πηγές του υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Την Τρίτη αναμένεται να φτάσει στη Μήλο και η δεύτερη γιατρός που είναι πνευμονολόγος, και είναι απαραίτητη λόγω και του κορονοϊού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ