Έπεσε η αυλαία για το “Τι Λες Τώρα” – Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα που έστειλε η Κατερίνα Καραβάτου στους τηλεθεατές

Συγκινημένοι ήταν την Κυριακή (26/6) η Κατερίνα Καρβάτου και η τηλεοπτική της παρέα, καθώς βγήκε στον “αέρα” για τελευταία φορά η εκπομπή “Τι Λες Τώρα“. Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της είπαν δύο λόγια πριν πέσει η αυλαία του προγράμματος.

Η Κατερίνα Καραβάτου, αφού έδωσε τον λόγο στους συνεργάτες της, Μαρία Ηλιάκη, Στέφανο Κωνσταντινίδη και Βασίλη Βλάχο, θέλησε να ευχαριστήσει τους συντελεστές, το κανάλι και την εταιρία παραγωγής, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε θερμά το τηλεοπτικό κοινό.

“Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Κι όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για αυτήν την εκπομπή. Ευχαριστώ τους παρουσιαστές κι όλους τους ανθρώπους στο πλατό. Ευχαριστώ το κανάλι μας και την εταιρία παραγωγής μας και πάνω από όλα εσάς που μου συμπαρασταθήκατε, με νοιαστήκατε, για την συμπόνια, την κριτική και το χιούμορ σας. Πάνω από όλα για την αγάπη που μου δείχνετε για 18 χρόνια και την αγάπη που μας δείξατε αυτήν τη χρονιά. Καλό καλοκαίρι σε όλους, εις το επανιδείν”, είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν έκανε κάποια αναφορά σχετικά με το που θα την “βρει” η νέα τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ