Χαλκιδική: Ταχύπλοο τυλίχθηκε στις φλόγες και βυθίστηκε – Καλά στην υγεία του ο επιβαίνων

Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγκυροβολημένο ταχύπλοο σκάφος στην περιοχή «Δεβελίκι» Χαλκιδικής, οδηγώντας στη βύθισή του. Ο μοναδικός επιβαίνων κατάφερε να προσεγγίσει την ακτή με ασφάλεια και είναι καλά στην υγεία του, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος.

λιμενικό

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγκυροβολημένο ταχύπλοο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή «Δεβελίκι» Χαλκιδικής είχε ως αποτέλεσμα τη βύθισή του.
  • Στο σημείο έσπευσαν ένα περιπολικό σκάφος και δύο οχήματα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
  • Ο μοναδικός επιβαίνων του ταχύπλοου κατάφερε να προσεγγίσει την ακτή με ίδιες δυνάμεις και είναι καλά στην υγεία του.
  •  

Πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγκυροβολημένο ταχύπλοο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή «Δεβελίκι» Χαλκιδικής είχε ως αποτέλεσμα τη βύθισή του, σύμφωνα με ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος.

Στο σημείο έσπευσαν ένα περιπολικό σκάφος και δύο οχήματα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Ο μοναδικός επιβαίνων του ταχύπλοου κατάφερε να προσεγγίσει την ακτή με ίδιες δυνάμεις και είναι καλά στην υγεία του.