Χαλκιδική: Νύχτα αγωνίας για τους δύο αγνοούμενους τουρίστες – «Χάθηκαν από τα μάτια μας»

Αγωνία επικρατεί στο Ποσείδι Χαλκιδικής για τους δύο αγνοούμενους τουρίστες στη θαλάσσια περιοχή «Μύτη» μετά από πάρτι γενεθλίων με τις έρευνες να συνεχίζονται και τη νύχτα.

Ο τρίτος άνδρας της παρέας, ηλικίας 25 ετών έχει ήδη περισυλλεγεί από σκάφος του λιμενικού σώματος και είναι ασφαλής, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται ακόμη. Και οι τρεις είναι από τη Βόρεια Μακεδονία οι οποίοι βρέθηκαν στην περιοχή για να γιορτάσουν τα γενέθλια του ενός από την παρέα στην πασίγνωστη παραλία «Μύτη».

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, παρασύρθηκαν από ρεύμα ενώ κολυμπούσαν. «Ξαφνικά χάθηκαν από τα μάτια μας», ανέφεραν άνθρωποι που ήταν στην ίδια παραλία σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Alpha.

Για τον εντοπισμό τους επιχειρούσαν ελικόπτερα, τρία σκάφη του λιμενικού και διάφορα παραπλέοντα πλοία ενώ οι έρευνες θα συνεχίζονται όσο είναι εφικτό και κατά τη διάρκεια της νύχτας από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη. Η θερμοκρασία γίνεται ο μεγαλύτερος εχθρός των δύο αγνοουμένων όπως τονίζουν άτομα που συμμετέχουν στις έρευνες.

Πρόκειται για ένα επικίνδυνο σημείο με θαλάσσια ρεύματα στο οποίο βούτηξαν οι νεαροί, όπως δήλωσε η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά στο ThessToday.gr. «Ακόμη και οι ντόπιοι αποφεύγουν να κολυμπούν επειδή γνωρίζουν την επικινδυνότητά του, ενώ πολλοί τουρίστες πηγαίνουν», είπε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ