Χαλκιδική: Κορυφώνεται η αγωνία για τον Μάρτιν – Η έκκληση του αδελφού του

Με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 30χρονου Μάρτιν Γιοβανόβσκι ο οποίος παρασύρθηκε από τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα στην παραλία «Μύτη» στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο Ποσείδι και αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι εθελοντές διασώστες του ΟΦΚΑΘ και το Λιμενικό δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν έως και την Τρίτη. Επιχείρησαν μάλιστα μέχρι και με το υποβρύχιο drone σε ολόκληρη την περιοχή που τους είχε υποδείξει ο φίλος του ο Ιβάν.

Ο πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος, τόνισε μεταξύ άλλων στο ThessToday.gr, «καταβάλλουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες να βρούμε το παιδί και να το επιστρέψουμε στην οικογένειά του».

Η μητέρα του 30χρονου Μάρτιν με όσες δυνάμεις της έχουν απομείνει εκλιπαρεί τους διασώστες του ΟΦΚΑΘ να μην σταματήσουν λεπτό να ψάχνουν και με δάκρυα στα μάτια τους λέει συνεχώς «το μόνο που θέλω είναι να βρείτε το παιδί μου».

Η ανάρτηση του αδελφού του Μάρτιν

Την ίδια ώρα, ο αδελφός του Μάρτιν, Γκόραν Γιοβανόβσκι με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facabook, αναφέρει ότι «αν και πέρασαν τέσσερις ημέρες, δεν χάνουμε τις ελπίδες μας και συνεχίζουμε να ψάχνουμε».

Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί φίλοι που είστε στην Χαλκιδική, ο Μάρτιν είναι ο μοναδικός από τους τρεις φίλους που ακόμα αγνοείται. Η παρακάτω εικόνα δείχνει ακριβώς το σημείο στον χάρτη που βρέθηκε ο Ιβάν. Υπάρχει μία μεγάλη πιθανότητα να βρίσκεται και ο Μάρτιν στην συγκεκριμένη περιοχή της Χαλκιδικής.

Ζητάμε από όλους να μας βοηθήσουν στις προσπάθειες εντοπισμού του Μάρτιν. Κάθε πιθανή βοήθεια είναι χρήσιμη και το εκτιμούμε.

Είμαι ο αδερφός του Μάρτιν και ζητάω απελπισμένα την βοήθειά σας. Ακόμη και αν πέρασαν τέσσερις μέρες, δεν χάνουμε τις ελπίδες μας και συνεχίζουμε τις έρευνες.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την ομάδα του ΟΦΚΑΘ, τους εθελοντές που συνδράμουν στις έρευνες, το Γενικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης, τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας Μπουγιάρ Οσμάνι και τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Δένδια, αλλά και όποιον άλλον βοήθησε στον εντοπισμό του Μάρτιν και των φίλων του».

Χαλκιδική αγνοούμενος

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ