Χαλκίδα: ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο με τη δράση του 52χρονου που κατηγορείται για δύο εμπρησμούς

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση 52χρονου ο οποίος συνελήφθη για δυο πυρκαγιές πριν από λίγες μέρες στη Χαλκίδα έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ. Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό ο κατηγορούμενος κινείται με το αυτοκίνητό του στον δρόμο δίπλα στο κοιμητήριο στην περιοχή Δοκός, και σταματάει για λίγο, αδιαφορώντας για τα οχήματα που τον προσπερνούν.

Στη συνέχεια φεύγει με το κόκκινο αυτοκίνητο, και ύστερα από 14 δευτερόλεπτα ξεπηδούν οι πρώτες φλόγες, που  εξαπλώθηκαν γρήγορα σε οικοπεδικούς χώρους.

Σε απόσταση 200 μέτρων ο 52χρονος οδηγός φέρεται να έβαλε και δεύτερη φωτιά που έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας άλλης επιχείρησης.

Τις δύο πυρκαγιές στη Χαλκίδα, έσβησαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίες.

Οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής αναλύοντας το οπτικό υλικό, έφτασαν στα ίχνη του 52χρονου και τον συνέλαβαν. Ο 52χρονος δεν ομολόγησε πως έβαλε τις δύο φωτιές,  υποστηρίζοντας πως πέταξε το τσιγάρο του και έτσι ξέσπασε η πρώτη πυρκαγιά.

Ο 52χρονος δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς του Εισαγγελέα και Ανακριτή κατά τη διάρκεια της απολογίας τους και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ