Χαλάνδρι: Όταν η εικαστικός μιλούσε στην τηλεόραση για την τέχνη και οικογενειακά της θέματα – ΒΙΝΤΕΟ

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο στην ανακρίτρια, ζήτησε και έλαβε η 49χρονη εικαστικός που κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας του οφθαλμίατρου, στο Χαλάνδρι.

Η 49χρονη, που εμφανίστηκε στην ανακρίτρια χωρίς δικηγόρο, φώναξε κατά την μεταγωγής της πως “ο πραγματικός εγκληματίας είναι ο οφθαλμίατρος Γιώργος Νέος με πλαστό πτυχίο. Πιθανολογείται το παιδί μου να είναι του πρώην συζύγου μου και όχι του βιαστή μου”.

Χαλάνδρι: Η τηλεοπτική συνέντευξη που είχε δώσει η εικαστικός

Σήμερα, το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια την εικαστικό. Η γυναίκα είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία μίλησε για την τέχνη, αλλά και για τα οικογενειακά θέματα που την απασχολούσαν.

“Έχω σπουδάσει ζωγραφική, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ζωγράφιζα. Οι εικαστικές τέχνες είναι λίγο παρεξηγημένες στη χώρα μας. Θεωρείται ‘κουλτούρα’ τα μπουζούκια. Δεν είναι έτσι… Ο περισσότερος κόσμος μπερδεύει την διασκέδαση με την πραγματική τέχνη…”, είχε πει η εικαστικός στην τηλεοπτική εκπομπή.

Είχε αναφέρει, επίσης, ότι έκανε εκθέσεις και στο εξωτερικό, γιατί “εκεί εισπράττουμε πλέον το χρήμα. Οι οικονομικές συνθήκες της Ελλάδας δεν είναι οι καταλληλότερες για να μπορεί κανείς να… Στην Ελλάδα μπορούμε να έχουμε την δόξα και στο εξωτερικό το χρήμα”, είχε πει.

Σε ερώτηση, πώς τα προλαβαίνει όλα, η εικαστικός είχε εξηγήσει ότι ασχολείται και με την διακόσμηση εσωτερικού χώρου και είχε προσθέσει: “Βέβαια, δεν κρύβω ότι έλειπα για ένα μεγάλο διάστημα από τον χώρο για οικογενειακά θέματα, αλλά η ζωή συνεχίζεται”

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ