Μπύρα Σαντορίνης με σήμα το γαϊδουράκι

Μπύρα Σαντορίνης με σήμα το γαϊδουράκι

Μια καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια στην Σαντορίνη. Τέσσερις φίλοι δημιούργησαν τρεις διαφορετικές γεύσεις μπύρας που δημιουργούν αποκλειστικά στο δικό τους ζυθοποιείο, έχοντας ενθουσιάσει τους λάτρεις της μπύρας σε Ελλάδα και Αμερική. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το σήμα της μπύρας είναι το παραδοσιακό γαϊδουράκι, το σήμα κατατεθέν του νησιού της Σαντορίνης. Ένας Σέρβος, ένας Άγγλος, μια Αμερικανίδα και ένας Έλληνας, έστησαν το δικό τους ζυθοποιείο σε έναν παραδοσιακό οικισμό της Μέσα Γωνιάς της Σαντορίνης και από ότι φαίνεται τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με τους τέσσερις φίλους, το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στο νερό της ηφαιστειακής γης, στην εξαιρετική ποιότητα βύνης που προέρχεται από την Γερμανία και την Αυστρία, στα σπάνια είδη λυκίσκου από τη Νέα Ζηλανδία, το Όρεγκον  των ΗΠΑ, την Τσεχία και στις μαγιές που φέρνουν από το Βέλγιο και την Αμερική.

Κοινό στοιχείο για τους τέσσερις φίλους και συνεργάτες είναι η λατρεία που έχουν για το νησί της Σαντορίνης, τις ομορφιές του και τον κόσμο του.    

 

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ