Blue Horizon – Ξεσπά ο αδερφός του 36χρονου Αντώνη: «Ήταν έγκλημα – Θα κινηθώ νομικά»

Οργή και θλίψη επικρατεί στην Κρήτη για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά, όταν επιχείρησε να επιβιβασθεί στο Blue Horizon.

Ηράκλειο: «Δολοφόνοι» φωνάζουν στη διαμαρτυρία για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη – ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Την ώρα που οι τέσσερις συλληφθέντες βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ο αδελφός του θύματος, Νίκος Καρυώτης, ξεκαθάρισε πως η οικογένειά του θα κινηθεί νομικά. «Ναι θα κινηθώ νομικά. Αυτό που ξέρω είναι αυτό που είδα κι εγώ. Είμαστε χάλια. Αυτό το πράγμα ήταν έγκλημα», ανέφερε στο Action24 ο αδερφός του 36χρονου.

Και συνέχισε: «Δεν έπρεπε να γίνει. Να τον σπρώξουν το παιδί να πέσει. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην έχει εισιτήριο. Αυτός έκανε το κουμάντο του και πήγαινε κι έκανε την βόλτα του, γυρνούσε».

Blue Horizon: Την Παρασκευή η κηδεία του 36χρονου Αντώνη στην Κρήτη

Όπως εξήγησε τα μέλη του πληρώματος δεν ήθελαν να τον αφήσουν να επιβιβαστεί επειδή είχαν λύσει τα σχοινιά. «Αυτοί δεν ήθελαν να τον βάλουν μέσα γιατί είχαν λύσει τα σχοινιά. Που αν δείτε στον Πειραιά πολλές φορές γίνεται αυτό να ανέβει κάποιος απάνω την ώρα που έχουν λύσει τα σχοινιά. Κι εγώ όταν ήμουν φαντάρος στην Κω, έχω ανέβει και εγώ στο πλοίο έτσι. Δεν με πέταξε κάποιος στη θάλασσα», τόνισε ο Νίκος Καρυώτης.

Φίλος του 36χρονου: Να σαπίσουν στην φυλακή

Για τον χαρακτήρα του μίλησε ένας προσωπικός του φίλος. «Ο Αντώνης ήταν πολύ καλό παιδί. Ήσυχο παιδί ήταν. Ήταν αδικία να χαθεί το παιδί και να το ρίξουνε στη θάλασσα. Χάθηκε το παιδί και πρέπει να τιμωρηθούνε. Δεν ήταν παιδί να έρθει σε διαπληκτισμούς. Αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν και να μην ξαναβγούν απ’ τη φυλακή. Να σαπίσουν εκεί μέσα» είπε ο φίλος του 36χρονου.

Βαρβιτσιώτης για Blue Horizon: «Ζητώ συγγνώμη αν άθελά μου κάποιοι εξέλαβαν την τοποθέτησή μου ως εξίσωση» – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ