Blue Horizon: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον 36χρονο Αντώνη που δολοφονήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά

Σήμερα το πρωί, Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος για τον 36χρονο Αντώνη Καρυώτη, καθώς συγγενείς, φίλοι, αλλά και όλο το Λασίθι, θα του πουν το τελευταίο «αντίο».

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο στις 12 το μεσημέρι, ενώ η σορός του 36χρονου Αντώνη θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 11:00.

Η σορός του 36χρονου που δολοφονήθηκε φρικτά στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Τρίτης στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί στο «Blue Horizon» επέστρεψε στη γενέτειρα του.

Ο άτυχος 36χρονος ξεκίνησε για το τελευταίο του… ακτοπλοϊκό ταξίδι με προορισμό την πατρίδα του την Κρήτη το απόγευμα της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου.

Την σορό παρέλαβε από τον Πειραιά ο κος Νίκος Χαρούλης, τα έξοδα για την μεταφορά του θα έγιναν από το ίδιο το γραφείο κηδειών «ΧΑΡΟΥΛΗΣ», τα αρτουλάκια της κηδείας θα τα προσφέρει ο Φούρνος Βάρδας, τα κουφέτα ο οίκος νυφικών «ΑΜΟΡΕ» και ο Δήμος Αγίου Νικολάου θα παραχωρήσει τον τάφο του 36χρονου.

Κοντά στην οικογένεια βρίσκεται και η ομάδα του ΑΟΑΝ που θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του ποσού της κηδείας, σύμφωνα με το κρητικό πρακτορείο ειδήσεων, cna.gr.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ