Blue Horizon: «Πνιγόταν και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα» λέει ο καβοδέτης για την δολοφονία του Αντώνη

Για τη δολοφονία του Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά, το βράδυ της Τρίτης (05/09), μίλησε ο καβοδέτης του Blue Horizon, ο οποίος φαίνεται να περνάει μπροστά από το σημείο, λίγο πριν την μοιραία πτώση του 36χρονου στη θάλασσα.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή Live News και ανέφερε πως πέρασε μπροστά από τον καταπέλτη του Blue Horizon για να πάει να λύσει τους κάβους του διπλανού πλοίου που έφευγε. Ακόμη ισχυρίστηκε ότι δεν είδε ακριβώς τι είχε γίνει, ωστόσο είδε τον Αντώνη νεκρό στη θάλασσα και κανέναν να μη σπεύδει σε βοήθεια.

«Ήταν εκεί ένας πράκτορας, αυτός μίλαγε στο τηλέφωνο. Από αυτόν έμαθα ότι έχει πέσει άνθρωπος στο νερό. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ήταν η πρώτη φορά. Άμα βλέπεις αυτά τα πράγματα, πως να μην σοκαριστείς δηλαδή; Πνίγεται ο άνθρωπος και εμείς δεν μπροούσαμε να κάνουμε τίποτα. Εγώ δεν ήμουν εκεί εκείνη τη στιγμή που έπεσε. Εγώ πήγα όταν ήταν νεκρός», δήλωσε.

Την ίδια στιγμή το Live News έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο όπου φαίνεται ο Αντώνης χαμογελαστός μαζί με φίλους του. Όπως είπε κοντινό του πρόσωπο, «ο Αντώνης ήταν ένα παιδί που ο χαμός του έδεσε όλη την Κρήτη».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ