BΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία στο Μενίδι

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε σε κατάστημα με τυχερά παιχνίδια στο Μενίδι το πρωί της Τετάρτης 19 Απριλίου 2023.

Τρεις ληστές εισέβαλαν με πιστόλια στα χέρια στο κατάστημα, έριξαν κάτω την υπάλληλο και άρπαξαν περίπου 50.000 ευρώ. Στο σημείο επικράτησε πανικός, καθώς τα μέλη της συμμορίας ήταν βαριά οπλισμένα. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι οι ληστές μιλούσαν σπαστά ελληνικά και διέφυγαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Το κατάστημα διαθέτει κάμερες ασφαλείας, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό από τα βίντεο, προσπαθώντας να ταυτοποιήσουν τους ληστές.

Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε η ΕΡΤ, οι δράστες έφτασαν έξω από το κατάστημα με ένα μαύρο αυτοκίνητο. Τρεις άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους βγήκαν από το όχημα και μπούκαραν στο κατάστημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας τέταρτος δράστης έμεινε εντός του οχήματος και τους περίμενε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ