Σοκαρισμένη η Μπέσσυ Αργυράκη – Κάηκε το εξοχικό της – ΒΙΝΤΕΟ

Το εξοχικό σπίτι της Μπέσσυς Αργυράκη που βρίσκεται στον οικισμό του Άνω Πευκενέα υπέστη σοβαρές ζημιές από τη φωτιά. Σύμφωνα με τη γνωστή τραγουδίστρια το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού “παραδόθηκε” στις φλόγες.

“Η ψυχολογία μου δεν είναι καθόλου καλή. Με το ζόρι μιλάω αυτή τη στιγμή. Τη νύχτα οι φλόγες ‘έφαγαν’ το σπίτι. Οι φλόγες μπήκαν μέσα στο σπίτι. Κάτι συγγενείς που μένουν από πίσω πήγαν από τα χαράματα και με κάνουλες και με κουβάδες προσπαθούσαν να σώσουν το δικό τους σπίτι. Το βασικό σπίτι κάηκε ολοσχερώς. Τα σπίτια γίνονται, οι άνθρωποι δεν γίνονται”, είπε η Μπέσσυ Αργυράκη μιλώντας στο ΜEGA.

Οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις για τρίτη μέρα δίνουν μάχη με τις φλόγες. Οι κάτοικοι πέρασαν άλλη μία δύσκολη νύχτα σε Κορινθία και Δυτική Αττική, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που ξεκίνησε από τον Σχίνο την Τετάρτη. “Δόθηκε μάχη για να προστατευτούν οι κατοικίες” σημείωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς στην έκτακτη ενημέρωση. “Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα προχωρήσαμε σε προληπτικές εκκενώσεις και εκδόθηκαν τέσσερα μηνύματα από το 112 σε τοπικό επίπεδο για οικισμούς και περιοχές. Η δεύτερη απεικόνιση της Copernicus δείχνει πάνω από 40.000 στρέμματα καμμένης δασικής έκτασης” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ