Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συνεχίζεται η δίκη για την δολοφονία της Καρολάιν – Στο βήμα σήμερα η σύμβουλος ψυχικής υγείας

Με κρίσιμες καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος τον Μάιο του 2021 δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ανάμεσα στους μάρτυρες που αναμένεται να ανέβουν σήμερα στο βήμα για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για την δολοφονία της Καρολάιν, αναμένεται να είναι και η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού. Η Ελένη Μυλωνοπούλου παρακολουθούσε το ζευγάρι από τον Νοέμβριο του 2020 με την 20χρονη μητέρα να της έχει εκμυστηρευτεί φόβους και ανησυχίες της.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τι είχε καταθέσει στις Αρχές η σύμβουλος ψυχικής υγείας

«Κατά την επαγγελματική μου γνώμη η Καρολάιν ήταν ερωτευμένη με το πρόσωπο του κατηγορουμένου αλλά σιχαινόταν το άτομό του» φέρεται να είχε καταθέσει στις Αρχές η σύμβουλος ψυχικής υγείας. «Ο καθένας από το ζευγάρι περιέγραφε την ζωή τους εντελώς διαφορετικά. Ο Χαράλαμπος χαρακτήριζε το γάμο του τέλειο και αναφερόταν απλώς στα νεύρα που είχε η Καρολάιν. Η Καρολάιν από την πλευρά της όμως, μου έλεγε πως ένιωθε εγκλωβισμένη σε αυτή τη σχέση, ότι ασχολούνταν συνεχώς με το παιδί χωρίς να έχει κάποια βοήθεια από κάποιον, ότι δεν μπορούσε να πάει κάπου μόνη της αφού ακόμα και αν έβγαινε με κάποια φίλη της, μετά από λίγο πήγαινε και ο κατηγορούμενος, ότι οι μετακινήσεις της γινόταν με συγκεκριμένο ταξιτζή, φίλο του κατηγορουμένου και ότι δεν είχε καθόλου χρήματα επάνω της, αφού την οικονομική διαχείριση την είχε αναλάβει αποκλειστικά ο κατηγορούμενος», έχει καταθέσει ακόμη η εν λόγω μάρτυρας.

“Από τον Νοέμβριο του 2020 μέχρι αρχές Φεβρουαρίου 2021 που έλαβαν χώρα οι συνεδρίες, έβλεπα την όψη την αλλοιώνεται και να φεύγει λάμψη από τα μάτια της. Στην πορεία των συνεδριών η Καρολάιν είχε αρχίσει να ανοίγεται περισσότερο προς εμένα και μου έλεγε πως φοβάται, χωρίς να μου λέει σε τι συνίσταται ο φόβος της» είχε αναφέρει η σύμβουλος ψυχικής υγείας.

«Όταν την ρώτησα αν φοβάται στο σπίτι της δεν μου απάντησε. Όταν την ρώτησα αν φοβάται τη δουλειά του συζύγου της, μου είπε ότι φοβάται γιατί πηγαίνει παντού. Όταν την ρώτησα αν φοβάται για το ότι έχει μπει στη σχέση τους κάποιο τρίτο άτομο δεν μου απάντησε», είχε υποστηρίξει η Ελένη Μυλωνοπούλου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ