Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Είδε φωτογραφίες της Λυδίας από τη νέα ζωή της στις Φιλιππίνες

Φωτογραφίες της Λυδίας είδε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για πρώτη φορά μετά την σύλληψή του στο μνημόσυνο της Καρολάιν Κράουτς. Ο συζυγοκτόνος αντίκρισε την 2,5 ετών κορούλα του, που άφησε ορφανή δολοφονώντας την μητέρα της, μέσα στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου κρατείται.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Στην Αλόννησο χωρίς τη Λυδία η μητέρα της Καρολάιν – Η αντίδραση των γονέων του συζυγοκτόνου

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» μέλη της οικογένειάς του τον επισκέφτηκαν στις φυλακές και του έδειξαν 15 φωτογραφίες της Λυδίας, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της αντιδικίας μεταξύ των γονέων της Καρολάιν και των γονέων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την επιμέλεια του κοριτσιού.

Πρόκειται για 15 πρόσφατες φωτογραφίες της μικρής Λυδίας από την καθημερινή ζωή της στις Φιλιππίνες, όπου ζει με την οικογένεια της αδελφής της Καρολάιν. Στις φωτογραφίες διακρίνεται το κοριτσάκι μαζί με τα ξαδέλφια της, στους χώρους του σπιτιού της αδελφής της Καρολάιν, αλλά και στον παιδικό σταθμό και τις δραστηριότητες που ακολουθεί.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τι απαντούν από το περιβάλλον του δολοφόνου της Καρολάιν για τα περί επικοινωνίας του με τη Λυδία

Σημειώνεται ότι η μητέρα της Καρολάιν, η οποία ανέλαβε την φροντίδα του μικρού κοριτσιού, φρόντισε να μην υπάρχει καμία επαφή της μικρής Λυδίας με τον πατέρα της, ούτε καν να φτάσει σε αυτόν κάποια πρόσφατη φωτογραφία του κοριτσιού. Γι’ αυτόν τον λόγο, ήταν πάντοτε παρούσα στις συναντήσεις των γονέων του συζυγοκτόνου με το εγγόνι τους στην Αλόννησο.

Ωστόσο, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που καταγγέλλουν ότι είχε το παιδί με τον δολοφόνο της μητέρας του, στη διάρκεια της τελευταίας εκ του σύνεγγυς επαφής του κοριτσιού και των γονέων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, η στάση της οικογένειας Κράουτς άλλαξε καταλυτικά και πλέον το κορίτσι ζει μόνιμα στις Φιλιππίνες.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Οι γονείς του ζητούν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο συζυγοκτόνος φέρεται να συγκινήθηκε όταν είδε την κόρη του, ωστόσο, έχει ζητήσει από τους γονείς του να  εξαντλήσουν όλα τα νομικά περιθώρια ώστε να σταματήσουν το ενδεχόμενο η αδελφή της Καρολάιν να υιοθετήσει την Λυδία.

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ