Αυγό- Τι προσφέρει στην υγεία μας η φυσική «υπερτροφή»;

Εφάμιλλης αξίας με το μητρικό γάλα, το αυγό είναι ίσως η πιο πλήρης φυσική πηγή πολύτιμων διατροφικών στοιχείων, όπως τονίζουν οι ειδικοί, καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, B6, B12, D και Ε, αλλά και σε φυλλικό οξύ, χολίνη, σίδηρο, ασβέστιο, σελήνιο, αντιοξειδωτικά και Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα. 

Δείτε τη συνέχεια στο boro.gr

 

 

Δείτε επίσης:

Αυγό με σαλάτα – Γιατί θεωρείται ο ιδανικός συνδυασμός;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ