Αττική: Θανατηφόρο τροχαίο στο Νέο Ηράκλειο – Νεκρός ένας 19χρονος οδηγός μηχανής – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι του Σαββάτου (21/10), στο Ν. Ηράκλειο Αττικής, με θύμα έναν 19χρονο οδηγό μηχανής, ο οποίος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Το περιστατικό συνέβη επί της οδού Ιφιγενείας, όταν ο οδηγός της μηχανής συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο, την στιγμή που εκείνο επιχειρούσε να στρίψει στον δρόμο.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η μηχανή μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ υλικές ζημιές σημειώθηκαν και σε δύο αυτοκίνητα.

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ