Αττική Οδός: Και η Πυροσβεστική είχε εισηγηθεί το κλείσιμο του δρόμου – “Μην ανησυχείτε, το έχουμε”

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το χάος που προκλήθηκε στην Αττική Οδό, εν μέσω των χιονοπτώσεων που προκάλεσε η κακοκαιρία “Ελπίς”. Εκτός από την Τροχαία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία υποστηρίζει ότι είχε εισηγηθεί το κλείσιμο της Αττικής Οδού από το πρωί της Δευτέρας και ότι διαθέτει ηχητικό ντοκουμέντο.

Η διαβίβαση του αξιωματικού υπηρεσίας και η απάντηση της Αττικής Οδού

Τις σχετικές πληροφορίες μετέδωσε ο Alpha. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία υποστηρίζει ότι στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας, ο αξιωματικός υπηρεσίας που βρισκόταν έξω στον δρόμο και συγκεκριμένα στην Αττική Οδό, διαβίβασε μέσω του ασυρμάτου στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το εξής: “Κέντρο, ζητείστε από την Αττική Οδό να κλείσει ο δρόμος, θα υπάρξει πρόβλημα”.

Μετά την παραίνεση αυτή, η Πυροσβεστική Υπηρεσία υποστηρίζει ότι επικοινώνησε με τους υπεύθυνους της Αττικής Οδού, εισηγήθηκε να κλείσει ο δρόμος και έλαβε την εξής απάντηση: “μην ανησυχείτε, το έχουμε”.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, υπάρχει καταγραφή της διαβίβασης που έκανε μέσω ασυρμάτου ο αξιωματικός στο Κέντρο Επιχειρήσεων.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.