Αταλάντη: Νέο τροχαίο με αγριογούρουνο – Κοπάδι πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο

Ακόμη ένα τροχαίο με αγριογούρουνο συνέβη στον επαρχιακό δρόμο Αταλάντης – Λιβανατών λίγο πριν από το μεσημέρι της Παρασκευής (14/7). Ένα κοπάδι αγριογούρουνων πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο, στο ύψος του στρατοπέδου «ΝΑΤΟ», την ώρα που περνούσε από το σημείο μία νεαρή γυναίκα με το αυτοκίνητό της.

Όπως αναφέρει το lamiareport, παρά τον ελιγμό, το αυτοκίνητο χτύπησε ένα από τα ζώα με αποτέλεσμα να εκτραπεί από την πορεία του, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί η οδηγός του. Το τεράστιο αγριογούρουνο, όμως, που συγκρούσθηκε με το αυτοκίνητο, σκοτώθηκε επί τόπου. Σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη και το αυτοκίνητο της νεαρής γυναίκας.

Η αγανάκτηση, αλλά και ο φόβος, πλέον περισσεύουν στην περιοχή, καθώς όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αταλάντης Δημήτρης Καρατράντος, είναι το 2ο καταγεγραμμένο περιστατικό μόλις σε τρεις ημέρες και το 4ο από τις αρχές του μήνα, ενώ άλλα τόσα είχαν συμβεί μέσα στον Ιούνιο.

«Δεν αποκλείεται να έχουν γίνει κι άλλα και να μην τα έχουμε μάθει, ενώ γνωρίζω ότι το πρόβλημα είναι έντονο μέχρι και την περιοχή της Αρκίτσας», λέει στην ιστοσελίδα ο κ. Καρατράντος, ο οποίος από την νέα εβδομάδα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου και σε συνεργασία με το Δασαρχείο Αταλάντης, αναλαμβάνουν δράσεις δίωξης ημίαιμων μη δεσποζόμενων χοίρων και αγριόχοιρων.

«Φοβόμαστε ιδιαίτερα γιατί τα συγκεκριμένα ζώα είναι τεράστια και μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά ή ακόμη και ένα πολύ σοβαρό τροχαίο. Μόλις πριν τρεις μέρες είχαμε το τροχαίο με το 37χρονο δικυκλιστή που από θαύμα και χάρη στο κράνος γλύτωσε πολύ σοβαρό τραυματισμό. Πρέπει να ελεγχθεί άμεσα ο πληθυσμός τους πριν θρηνήσουμε και θύματα…», πρόσθεσε φανερά προβληματισμένος ο Πρόεδρος του ΚΣ Αταλάντης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ